Ne të sjellë fuqi të qartë për botën

Njohuri

 • Pse duhet një mbrojtje motor Ndërprerësit MPCB

  Pse duhet një mbrojtje motor Ndërprerësit MPCB

    Ajo që është: breakers qark Magnetic motorike Këto breakers qark mbrojtjen e bimëve nga e shkurtër qarqeve brenda kufijve të kapacitetit të tyre të thyer dhe me anë të shkakton magnetike (një për fazë). Magnetike qark thyer është e gjitha-pol nga fillimi: një shkas magnetike do të njëkohshme ...
  Lexo më shumë
 • Dallimi i kontaktorët

  Dallimi i kontaktorët

  Lexo më shumë
 • nema VS IEC: CILAT ËSHTË MIRË?

  nema VS IEC: CILAT ËSHTË MIRË?

    Si shkak se kaq shumë contactors të ndryshme elektrike dhe straters për të zgjedhur, ju mund të jetë kurioz për të mirat dhe të këqijat e IEC vs NEMA vlerësuarat pajisjet. Le fuqia Nofuel t'ju shpjegojë për dy organizatave standardeve të ndryshme dhe që dikush mund të përshtaten kërkesën tuaj të synuar më të mirë! Çfarë është NEMA ...
  Lexo më shumë
 • HVAC & R zgjidhje të kontrollit të makinë

  HVAC & R zgjidhje të kontrollit të makinë

  Nofuel Power… Your Solutions Partner: From simple stand-alone control products to global building management systems, Nofuel Electric HVAC solutions can save you up to 30% on energy consumption.   Nofuel Electric is ...
  Lexo më shumë
 • HVAC & R zgjidhje të kontrollit të makinë

  HVAC & R zgjidhje të kontrollit të makinë

  Reliable, energji-efektive HVAC & R * sisteme janë të vlefshme, të komponenteve të lartë të kërkesës në projektimin, ndërtimin dhe funksionimin e ndërtesave industriale dhe tregtare - dhe në ofrimin e komoditet optimal për banorët e tyre. Prandaj, kjo është absolutisht thelbësor për Original Equipment Man ...
  Lexo më shumë
 • Si për të zgjedhur stafetën mbingarkesë termike, vendosjen dhe përshtatjen

  Si për të zgjedhur stafetën mbingarkesë termike, vendosjen dhe përshtatjen

  relays termike mbingarkesë janë pajisjet mbrojtëse që përdoren për mbrojtje te trupezuar me mbeshtjelljen e motore elektrike, contactors ose pajisjeve të tjera elektrike dhe qarqet elektrike. Në funksionimin aktual të motorit, të tilla si zvarritje makinë e prodhimit për të punuar, nëse makina është e parregullt ose qark është ab ...
  Lexo më shumë
 • Si për përzgjedhjen miniaturë Breaker Circuit

  Si për përzgjedhjen miniaturë Breaker Circuit

  Circuit breaker classification Low-voltage circuit breakers Low-voltage (less than 1,000 VAC) types are common in domestic, commercial and industrial application, and include: · (MCB) Miniature circuit breaker—rated current not more than 100 A. Trip characteristics normally not adjustable...
  Lexo më shumë
 • SI për të zgjedhur një IEC contactor

  SI për të zgjedhur një IEC contactor

  1.What është IEC Contactor? IEC Contactor është një lloj i aparatit automatik kalimi i cili përdor operacionin elektromagnetike hekurit në bazë të sinjalit hyrës të huaj, dhe shpesh lidhet ose disconnects AC, DC qark kryesor dhe qark të mëdha të kontrollit të kapaciteteve. Kryesisht përdoret për controllin ...
  Lexo më shumë

WhatsApp Online Chat!