Ne të sjellë fuqi të qartë për botën

aplikacion

 • HVAC

  HVAC

  HVAC ka nevojë për ju mund të jetë i sigurt që ju jeni duke marrë produkte të cilësisë dhe shërbimit të pashembullt. contactors tona Air conditioning dhe relays do t'ju ndihmojë në sistemet e kontrollit HVAC.
  Lexo më shumë
 • Residential dhe Small Business Products

  Nga çelsin elegant dhe bazat, për zgjidhje të efektshme të kontrollit në shtëpi, të shpejtë akuzuar Ngarkuesit automjeteve elektrike, ne kemi ofruar nivele të reja të inovacionit dhe komoditet. Nofuel siguron jeta është në për shtëpitë dhe bizneset e vogla.
  Lexo më shumë
 • panel Building

  Një brez krejtësisht të re e Breakers qark, contactors, relays mbingarkesë dhe daljet e ngarkesës në shtatë madhësi deri në 250 kW është gati për përdorim në panelin me instalimin modular që ndërtimi panel është e lehtë. panele kontrolli konkurruese për tregun e Amerikës së Veriut me UL 508 dhe UL 1077 për të përmbushur UL5 ...
  Lexo më shumë
 • Mbrojtja elektrike dhe Kontrollit

  NM1 ynë Series MCB një inovative, i zgjuar, efikase, dhe të besueshme tension të ulët të sistemit të shpërndarjes të energjisë. Ky sistem i plotë është i shkallëzuar dhe energji-efektive, duke ju dhënë performancën keni nevojë. Për bizneset që varen nga pajisjet elektrike, monitorimin e vazhdueshëm të pajisjeve elektrike ...
  Lexo më shumë
 • Tarifimi elektrike Car

  Nofuel EV pikë Tarifimi përdoret në të gjitha mjediset e parkimit: zyra, hotele, supermarkete, flotës, municpals, etc.and EV tarifimit wallbox me tona akuzuar komponentët e mbrojtjes Prandaj mund të përdoret në mjedise të vështira: në shtëpitë dhe në pronat private (godinë, të korporatave park makinë, hote ...
  Lexo më shumë
 • Controls motorike

  Ne kemi përzgjedhje të gjerë të contactors, relays mbingarkesë, starters motor, pajisje pilot dhe çelsin e transferimit për kontrollin motorik nga 3hp të 600hp @ 480V 7A-800A AC-1, AC-3 3phase, 4 faza, AC12V në AC 660V, DC12V në DC440V gamë të gjerë e aplikacioneve për të përmbushur nevojën tuaj specifike të industrisë. Produktet tona ...
  Lexo më shumë
 • shpërndarjes së energjisë

  Shërben produkt të tërë, sistemi dhe të biznesit zgjidhje për infrastrukturën shpërndarjes së energjisë elektrike të tregjeve rezidenciale, komerciale, industriale dhe shërbimeve. Ndarja ofron një portofol të gjerë, duke filluar të shpërndarjes së energjisë dhe të produkteve për mbrojtjen e qark, duke mbuluar një gamë prej 120 V në 24 kV ....
  Lexo më shumë

WhatsApp Online Chat!