Ne të sjellë fuqi të qartë për botën

Nofuel Marrë pjesë e International Industry SNK Kinë Panairi 2018

0824150653

Profile të SNK

Si një shfaqje të tregtisë për automatizimin industrial nën CIIF, IAS është një ngjarje ndërkombëtare për Industriale Zgjidhje automatike, prodhimi dhe Process Automation, sistemet elektrike, industriale IT & Software dhe Microsystems Teknologjisë. Suksesi i seancave të mëparshme siguron shfaqjen si një nga panairet më tërheqëse në fushën e automatizimit në Azi, dhe të bëjë atë si një platformë më të mirë për profesionistët dhe specialistë të fushës për të marrë së bashku.

Zona Ekspozita e SNK 2017 arrin 56,000㎡, 618 ekspozuesve janë nga 18 vende dhe rajone, të tilla si Kina, Gjermania, Japonia, Korea, SHBA, Itali, Zvicër, Francë, Austri, Britani, Izrael, Kanada dhe kështu me radhë. Gjatë ekspozitës, 65 forume dhe konferenca u mbajtën dhe mbi 178,000 profesionistë vizituar.

Nofuel Power është të marrë pjesë në SNK, panel kontrollit tonë, automatizimi pajisje zgjidhje, pjesë e kontrollit motor është është shumë popullor në kabinë. 

05    08

IMG_20130821_122801    02


Post time: Sep-12-2018

WhatsApp Online Chat !