Ne të sjellë fuqi të qartë për botën

ekspozitë

AKB

Nofuel do të bashkohen në 2018 Hong Kong Panairin Vjeshtë Elektronikë. Panairi është profesional dhe ndërkombëtar një panair elektronike. Nëse keni interes në elektronikë, ju mirëpresim të vizitoni kabinë tonë në panair dhe të flasim më shumë detaje.

Informacioni i mëposhtëm është detajet e drejtë:

Ekspozita: HKTDC Hong Kong Elektronikë Fair 2018 - Autumn Edition
Booth Llogarisë: GH-H21
Ekspozita Date: 2018/10/13 për 2018/10/16
Vendndodhja: 1, Expo Drive Road, Wan Chai, Hong Kong

Hongkong Elektronikë Fair Weill Vjen! 


Ora Post: Sep-12-2018

WhatsApp Online Chat!