A26-30-10 A line Contactor factory and suppliers | Simply Buy
Ne të sjellë fuqi të qartë për botën

A26-30-10 Një linjë Contactor

Përshkrim i shkurtër:

A26-30-10, Nofuel, contactors direkte zëvendësim për ABB A9-30-10, 

A-Line seri, 3 pole, 3 faza, 28Amp, 600 Volt, 10HP @ 240V, 20Hp @ 

480V, 25hp @ 600V, të instaluar me spirale 120VAC dhe 1NO kontakt aux, 

contactor AC


 • FOB Çmimi: US $ 5-499 / Copë
 • Furnizimi Aftësia: 5000 copë në muaj
 • Termat pagesës: L / C, D / P, T / T, Paypal
 • Tension Control: 24V 48V 72V 110V 230V 240V 380V 440V 480V
 • Markë: Nofuel
 • Detail Product

  Produkt Tags

  Maksimale UL ratings / CSA kuaj-fuqi

  • Përfshin NEMA madhësive 00 - 3
  • shenjën CE
  • hapësirës Compact kursimit të projektimit
  • Standard ndihmëse konfigurimin kontaktoni:
    A9 - A40 1 JO ose 1 NC
    A50 - A110 1 JO dhe 1 NC
    mund të furnizohen pa ndihmëse
  • shtesë blloqe ndihmëse e kontaktit janë në dispozicion
  ratings • DC & DC operacion kontrolli në dispozicion
  • Fast, të parakohshme-në me DIN rritje hekurudhor
  • dyfishtë dizajn kontaktit break
  • Snap-on pajisje para montuar

  Kontrolli AC furnizimit
  Model No.
  Standard 
  Part Number
  General
  Përdorimi
  rating
  600 V AC
  AC-3 të Vlerësurat 
  pushtet funksional
  3-faza
  motor
  rating
  madhësia NEMA Pesha 
  në kg
  model Amp  KW @ 480 HP @ 480V madhësia NEMA
  A9 A9-30-10 9 4 5 0,4
  A12 A12-30-10 12 5.5 7.5 0 0,4
  A16 A16-30-10 16 7.5 10 0 0,4
  A26 A26-30-10 26 11 20 1 0.6
  A30 A30-30-10 30 15 25 1P 0.8
  A40 A40-30-10 40 18.6 30 1P 0.8
  A50 A50-30-11 50 22 40 2 1.2
  A63 A63-30-11 63 30 60 0 1.2
  A75 A75-30-11 75 37 60 0 1.2
  A95 A95-30-11 95 45 60 0 2.2
  A110 A110-30-11 110 55 75 0 2.2
  A145 A145-30-11 145 75 95 0 2.2
  A185 A185-30-11 185 90 125 0 3.5
  A210 A210-30-11 210 110 150 0 6.1
  A260 A260-30-11 260 140 200 0 6.5
  A300 A300-30-11 300 160 250 0 6.6

   

  A9 A9-30-10, Nofuel, contactors direkte zëvendësim për ABB A9-30-10, Seria A-Line,
  3 pol, 3 fazor, 9Amp, 600 volt, 2HP @ 240V, 5HP @ 480V, 7.5HP @ 600V,
  të instaluar me spirale 120VAC dhe 1NO kontaktit aux, contactor AC
  A12 A12-30-10, Nofuel, contactors direkte zëvendësim për ABB A12-30-10, Seria A-Line,
  3 pole, 3 faza, 11Amp, 600 Volt, 3HP @ 240V, 7.5HP @ 480V, 10HP @ 600V,
  të instaluar me spirale 120VAC dhe 1NO kontaktit aux, contactor AC
  A16 A16-30-10, Nofuel, contactors direkte zëvendësim për ABB A16-30-10, Seria A-Line,
  3 pole, 3 faza, 17Amp, 600 Volt, 5HP @ 240V, 10HP @ 480V, 15HP @ 600V,
  të instaluar me spirale 120VAC dhe 1NO kontaktit aux, contactor AC
  A26 A26-30-10, Nofuel, contactors direkte zëvendësim për ABB A26-30-10, Seria A-Line,
  3 pole, 3 faza, 28Amp, 600 Volt, 10HP @ 240V, 20Hp @ 480V, 25hp @ 600V,
  të instaluar me spirale 120VAC dhe 1NO kontaktit aux, contactor AC
  A30 A30-30-10, Nofuel, contactors direkte zëvendësim për ABB A30-30-10, Seria A-Line,
  3 pole, 3 faza, 34Amp, 600 Volt, 10HP @ 240V, 25hp @ 480V, 30HP @ 600V,
  të instaluar me spirale 120VAC dhe 1NO kontaktit aux, contactor AC
  A40 A40-30-10, Nofuel, contactors, contactors direkte zëvendësim për ABB A40-30-10,
  A-line seri, 3 pol, 3 faza, 42Amp, 600 Volt, 15HP @ 240V, 30HP @ 480V,
  40HP @ 600V, instaluar me spirale 120VAC dhe 1NO kontaktit aux, contactor AC
  A50 A50-30-11, Nofuel, contactors direkte zëvendësim për ABB A50-30-11, Seria A-Line,
  3 pole, 3 faza, 54Amp, 600 Volt, 20Hp @ 240V, 40HP @ 480V, 50hp @ 600V,
  të instaluar me 120VAC spirale dhe 1NO / 1NC kontaktit aux, contactor AC
  A63 A63-30-11, Nofuel, contactors direkte zëvendësim për ABB A63-30-11, Seria A-Line,
  3 pole, 3 faza, 65Amp, 600 Volt, 25hp @ 240V, 50hp @ 480V, 60HP @ 600V,
  të instaluar me 120VAC spirale dhe 1NO / 1NC kontaktit aux, contactor AC
  A75 A75-30-11, Nofuel, contactors direkte zëvendësim për ABB A75-30-11, Seria A-Line,
  3 pole, 3 faza, 80Amp, 600 Volt, 30HP @ 240V, 60HP @ 480V, 75hp @ 600V,
  të instaluar me 120VAC spirale dhe 1NO / 1NC kontaktit aux, contactor AC
  A95 A95-30-11, Nofuel, contactors direkte zëvendësim për ABB A95-30-11, Seria A-Line,
  3 pole, 3 faza, 95Amp, 600 Volt, 30HP @ 240V, 60HP @ 480V, 75hp @ 600V,
  të instaluar me 120VAC spirale dhe 1NO / 1NC kontaktit aux, contactor AC
  A110 A110-30-11, Nofuel, contactors direkte zëvendësim për ABB A110-30-11, A-Line seri,
  3 pole, 3 faza, 110Amp, 600 Volt, 40HP @ 240V, 75hp @ 480V, 100HP @ 600V,
  të instaluar me 120VAC spirale dhe 1NO / 1NC kontaktit aux, contactor AC
  A145 A145-30-11, Nofuel, contactors direkte zëvendësim për ABB A145-30-11, A-Line seri,
  3 pole, 3 faza, 130Amp, 600 Volt, 50hp @ 240V, 100HP @ 480V, 125HP @ 600V,
  të instaluar me 120VAC spirale dhe 1NO / 1NC kontaktit aux, contactor AC
  A185 A185-30-11, Nofuel, contactors direkte zëvendësim për ABB A185-30-11, A-Line seri,
  3 pole, 3 faza, 156Amp, 600 Volt, 60HP @ 240V, 125HP @ 480V, 150HP @ 600V,
  të instaluar me 120VAC spirale dhe 1NO / 1NC kontaktit aux, contactor AC
  A210 A210-30-11, Nofuel, contactors direkte zëvendësim për ABB A210-30-11, A-Line seri,
  3 pole, 3 faza, 192Amp, 600 Volt, 75hp @ 240V, 150HP @ 480V, 200HP @ 600V,
  të instaluar me 120VAC spirale dhe 1NO / 1NC kontaktit aux, contactor AC
  A260 A260-30-11, Nofuel, contactors direkte zëvendësim për ABB A260-30-11, A-Line seri,
  3 pole, 3 faza, 248Amp, 600 Volt, 100HP @ 240V, 200HP @ 480V, 250HP @ 600V,
  të instaluar me 120VAC spirale dhe 1NO / 1NC kontaktit aux, contactor AC
  A300 A300-30-11, Nofuel, contactors direkte zëvendësim për ABB A300-30-11, A-Line seri,
  3 pole, 3 faza, 302Amp, 600 Volt, 100HP @ 240V, 250HP @ 480V, 300HP @ 600V,
  të instaluar me 120VAC spirale dhe 1NO / 1NC kontaktit aux, contactor AC

 • I mëparshëm:
 • Next:

 • produkteve të përafërta

  
  WhatsApp Online Chat!