Ne të sjellë fuqi të qartë për botën

Rreth nesh

OUR REAL COMMITMENT REACHES BEYOND ELECTRICAL & AUTOMATION COMPANY.

Nofuel, të sjellë energji të qartë në botë

Fokusi kryesor në elektrike, pneumatik dhe automatizimi kontrollet për të cilat zëvendësim energjinë e naftës industriale dhe tregtare ..

Specializuar në Breakers qark, kontrollet motorike, çelsin, panelin e kontrollit, EV akuzuar dhe pjesëve. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar klientëve tanë me pajisje të kualitetit të lartë dhe shërbimeve në një vlerë të madhe.

Nëse keni nevojë për zgjidhje industriale ... Ne jemi në dispozicion për ty

Ne ofrojmë zgjidhje të reja për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe kosto efektivitetit në treg

Na kontaktoni
PEARL_logo-blue
Q20180710154152
Q20180710154209
Q20180710154524
SCA_Logo
8dd0f0d340a5518bb16673d823f97440
13507102_1640838336233919_3650366461267103790_n
14449259_382x97
Fetasa
logo- (1)
logo

WhatsApp Online Chat !