Ние донесе јасна енергија за светот

апликација

 • HVAC

  HVAC

  HVAC потреби можете да бидете сигурни дека ќе се добива квалитет на производи и сигурен сервис. Нашите климатизација контактори и релеи ќе ви помогнат во системи за контрола на греење.
  Прочитај повеќе
 • Приватни и мали деловни производи

  Од стилски прекинувачи и приклучници, за ефикасна контрола на домашната решенија, за брзо полнење електрични возила полначи, ние достави нови нивоа на иновации и погодност. Nofuel гарантира живот е за домови и мали бизниси.
  Прочитај повеќе
 • панел зграда

  А сосема нова генерација прекинувачи, склопки, преоптоварување релеи и оптоварување колибри во седум големини до 250 kW е подготвена за употреба во таблата со модуларен инсталација која панел зграда е лесно. Конкурентни панели за контрола на пазарот на Северна Америка со UL 508 и UL 1077 година за да се исполнат UL5 ...
  Прочитај повеќе
 • Електрична заштита и контрола

  Нашите NM1 серија MCB иновативен, паметна, ефикасен и сигурен систем за дистрибуција на електрична енергија низок напон. Ова комплетен систем е сеопфатен и енергетски ефикасни, кои ви даваат перформанси ви се потребни. За бизнисите кои зависат од електрична опрема, континуирано следење на електрични апарати ...
  Прочитај повеќе
 • Електрични автомобили Полнење

  Nofuel EV Полнење точка што се користи во сите средини за паркирање: канцеларии, хотели, трговски центри, паркови, municpals, etc.and EV полнење wallbox со нашите Полнење на компоненти за заштита Според тоа, може да се користи во тешки средини: во домовите и на приватен имот (владение, корпорации паркинг, hote ...
  Прочитај повеќе
 • моторни контролс

  Ние имаме широк избор на контактори, преоптоварување релеи, моторни стартери, пилот уред и пренос прекинувачи за контрола на мотор од 3HP да 600hp @ 480V 7A-800A AC-1, AC-3 3phase, 4 фаза, AC12V на AC 660V, DC12V да DC440V широк спектар на апликации за да ги задоволат вашите специфични индустрија потреба. Нашите производи ...
  Прочитај повеќе
 • Дистрибуција на електрична енергија

  Служи на целиот производ, на системот и бизнис решение за инфраструктурата за дистрибуција на електрична енергија на станбени, комерцијални, индустриски и комунални пазари. Поделбата нуди широки портфолио на дистрибуција на електрична енергија и производи за заштита на колото, покриваат спектар од 120 V до 24 kV ....
  Прочитај повеќе

WhatsApp Онлајн Chat!