Ние донесе јасна енергија за светот

Nofuel посетуваат МСС Кина Меѓународната индустрија на саемот 2018

0824150653

Профил на МСС

Како шоу за индустриска автоматизација под CIIF, МСС е меѓународен настан за индустриска автоматизација решенија, производство и автоматизација на процесите, електрични системи, индустриски ИТ и Софтвер и Microsystems технологија. Успехот на претходните сесии обезбедува покаже како еден од најатрактивните саеми во областа на автоматизација во Азија, и да ја направат како подобра платформа за професионалци и специјалисти во областа да се заедно.

изложбена површина од МСС 2017 година достигнува 56,000㎡, 618 изложувачи се од 18 земји и региони, како што се Кина, Германија, Јапонија, Кореја, САД, Италија, Швајцарија, Франција, Австрија, Велика Британија, Израел, Канада и така натаму. За време на изложбата, се одржа 65 форуми и конференции, а над 178.000 професионалци посетиле.

Nofuel енергија е присуствуваат на МСС, нашиот контролен панел, опрема за автоматика решение, делови за контрола на моторот е многу популарна во кабина. 

05    08

IMG_20130821_122801    02


Post time: Sep-12-2018

WhatsApp Online Chat !