We nggawa daya cetha kanggo donya

Ngerti-carane

  • Apa kudu pangayoman motor mangsa sirkuit MPCB

    Apa kudu pangayoman motor mangsa sirkuit MPCB

      Apa: motor Magnetic sirkuit mangsa mangsa sirkuit nglindhungi tetanduran saka sirkuit singkat ing watesan saka kapasitas bejat lan kanthi memicu Magnetik (siji per phase). Magnetic sirkuit bejat iku kabeh-pole saka awal ing: siji pemicu Magnetik bakal simultaneous ...
    Waca liyane
  • Bentenipun contactors

    Bentenipun contactors

    Waca liyane
  • nema VS IEC: kang IS BEST?

    nema VS IEC: kang IS BEST?

      Minangka amarga supaya akeh contactors electrical beda lan straters kanggo milih, sampeyan bisa dadi curious babagan Pros lan cons of IEC vs piranti NEMA dirating. Ayo daya Nofuel nerangake bab loro standar organisasi beda lan kang siji bisa cocog karo aplikasi intended paling! Apa NEMA ...
    Waca liyane
  • solusi kontrol mesin HVAC & R

    solusi kontrol mesin HVAC & R

    Nofuel Power… Your Solutions Partner: From simple stand-alone control products to global building management systems, Nofuel Electric HVAC solutions can save you up to 30% on energy consumption.   Nofuel Electric is ...
    Waca liyane
  • solusi kontrol mesin HVAC & R

    solusi kontrol mesin HVAC & R

    Reliable, HVAC efisien energi-& ​​R * sistem sing terkenal, dhuwur dikarepake komponen ing desain, konstruksi, lan operasi saka bangunan industri lan komersial - lan ing nyediakake comfort paling luweh kanggo manggoni sing. Mulane, iku pancen penting kanggo Original Equipment Man ...
    Waca liyane
  • Carane pilih termal kakehan relay, setelan lan nyetel

    Carane pilih termal kakehan relay, setelan lan nyetel

    pemancar kakehan termal piranti protèktif digunakake kanggo pangayoman kakehan saka elektrik Motors, contactors utawa peralatan listrik lan sirkuit listrik. Ing operasi nyata motor, kayata nyeret mesin produksi bisa, yen mesin normal utawa sirkuit punika ab ...
    Waca liyane
  • Carane Pilihan Miniatur Circuit Breaker

    Carane Pilihan Miniatur Circuit Breaker

    Circuit breaker classification Low-voltage circuit breakers Low-voltage (less than 1,000 VAC) types are common in domestic, commercial and industrial application, and include: · (MCB) Miniature circuit breaker—rated current not more than 100 A. Trip characteristics normally not adjustable...
    Waca liyane
  • CARA PILIH AN IEC contactor

    CARA PILIH AN IEC contactor

    1.What punika IEC contactor? IEC contactor jenis apparatus ngoper otomatis kang migunakake operasi wesi elektromagnetik miturut sinyal input manca, lan kerep nyambung utawa disconnects ing AC, DC Circuit utama lan sirkuit kontrol kapasitas gedhe. Utamané dipigunakaké kanggo controllin ...
    Waca liyane

Tampilan Online Chat!