We nggawa daya cetha kanggo donya

News

  • fighting The Covid-19,Do what a responsible country do,Ensure the safety of our products and employees

    Starting in January 2020, an infectious disease called “Novel Coronavirus Infection Outbreak Pneumonia” has occurred in Wuhan, China. The epidemic touched the hearts of people all over the world, in the face of the epidemic, Chinese people up and down the country, are actively fightin...
    Waca liyane
  • pameran

    pameran

    Nofuel bakal nggabungake ing 2018 Hong Kong Autumn Electronics Fair. padha punika profesional lan internasional electronics padha. Yen sampeyan duwe kapentingan ing electronics, welcome sampeyan ngunjungi Booth kita ing adil lan pirembagan rincian liyane. Informasi iki iku rincian sing padha: Pameran: HKTDC Hong Kon ...
    Waca liyane
  • Nofuel punika Ngganti Logo lawas kita kang digunakake ing pasar kanggo 6 taun menyang Logo New

    Nofuel punika Ngganti Logo lawas kita kang digunakake ing pasar kanggo 6 taun menyang Logo New

    Old LOGO News logo
    Waca liyane
  • Nofuel Rawuh ing IAS China International Industry padha 2018

    Nofuel Rawuh ing IAS China International Industry padha 2018

    Riwayat IAS Minangka gambar perdagangan babagan automation industri ing CIIF, IAS acara internasional kanggo Industrial Automation Solutions, Produksi lan Proses Automation Systems Listrik, Industrial IT & Software lan Microsystems Teknologi. Sukses mau sadurungé njamin ...
    Waca liyane
  • HVAC

    HVAC

    HVAC perlu sampeyan bisa manawa sampeyan njupuk produk kualitas lan layanan unparalleled. Kita contactors Air Conditioning lan pemancar bakal mbantu ing sistem kontrol HVAC.
    Waca liyane
  • Products Business omah lan Cilik

    Saka ngalih gayane lan Sockets, kanggo solusi kontrol ngarep efisien, kanggo cepet-daya pangisi daya kendaraan listrik, kita ngirim tingkat anyar inovasi lan penak. Nofuel njamin urip ing omah-omahé lan bisnis cilik.
    Waca liyane
  • Power solar

    produk Nofuel Nglayani ing daya Solar kanggo PV Inverters, kothak PV combiner ngatur karo DC SPD, 1500V sekring ,, DC kontak lan AC Distribution Box utama digunakake ing Residential lan Commercial Rooftop 10KW project kanggo 200KW
    Waca liyane
  • Bangunan panel

    A generasi rampung anyar mangsa sirkuit, contactors, pemancar kakehan lan feeders mbukak ing pitung ukuran nganti 250 kW siap dienggo ing panel karo instalasi modul kang panel gampang. Panel kontrol Competitive kanggo pasar Amérika Lor karo UL 508 lan UL 1077 kanggo ketemu UL5 ...
    Waca liyane

Tampilan Online Chat!