LC1-K TeSys K mini contactor factory and suppliers | Simply Buy
Urang mawa kakuatan jelas keur dunya

contactor LC1-K TeSys K mini

Pondok Description:

LC1-K runtuyan contactor AC nyaeta cocog pikeun pamakéan dina sirkuit nepi ka awal dipeunteun jeung sering, ngadalikeun motor AC. The addtion sahiji grup kontak bantu pikeun contactor nu, digabungkeun jeung relay termal ditangtoskeun, bisa meta pikeun nangtayungan circuit kabeungkeut overload.

TeSys K Compact contactors nepi ka 7.5kW 400 / 415V ku rupa-rupa tegangan coil sarta pilihan sambungan terminal. 


  • FOB Harga: US $ 5 - 499 / Piece
  • Suplai Kamampuhan: 5000 PCS per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / P, T / T, PayPal
  • Tegangan kontrol: 24V 48V 72V 110V 230V 240V 380V 440V 480V
  • Brand: Nofuel
  • jéntré produk

    Tags produk

     

    ngetik

    Dipeunteun digawé ayeuna A (380V)   220V

    AC-3 kakuatan pamakéan control group (kW)

    380V ~ 415V 440 ~ 500V

      660V  data kontak (1)

    LC1-K06

    6

    1.5

    2.2

    3

    3

    3P + NO 3P + NC

    LC1-K09

    9

    2.2

    4

    4

    4

    3P + NO 3P + NC

    LC1-K12

    12

    3

    3

    5

    5

    3P + NO 3P + NC
    Spésifikasi LC1-K06 LC1-K09 LC1-K12
    Pamakéan nandakeun group handapeun AC-3

    6

    9

    12

    Dipeunteun digawé ayeuna (le) A

    5

    7,5

    10

    Konvensional termal ayeuna (lth) A

    16

    20

    20

    Dipeunteun tegangan kerja (ue) V

    380 660

    Dipeunteun tegangan insullation (UI) V

    690

     AC-3 (6le le) hirup listrik (waktos)

    0,5 × 106

      frékuénsi operasi h-1

    1200

     AC-3 (6le le) hirup listrik (waktos)

    10 × 104

      frékuénsi operasi h-1

    300

    Hirup Mecnical   kontak bantu  ayeuna termal konvensional

    3 × 106

    6A

       hirup listrik (waktos) AC-15 (360VA)

    0,5 × 106

        DC-13 (33W)  
           spésifikasi coil  Dipeunteun tegangan control (Us) AC: 12, 24, 45, 110, 220, 380
        DC: 12, 24, 45, 110, 220
      tegangan nyokot-up AC: 0,85 ~ 1.1Us DC: 0,85 ~ 1.1Us
      tegangan Resleasing AC: 0.2 ~ 0.75Us DC: 0.2 ~ 0.75Us
       Coil kakuatan VA Candak

    40

        Fotain

    4

      pamakeanana barang

    1.2W

      Nyokot-up waktos

    6 ~ 18ms

      Ngaleupaskeun waktos Faktor daya

    5 ~ 23ms

    Nyieun 0,8 megatkeun 0,3

    coils operasi AC

    Maksimum Ratings Horsepower Ayeuna maksimum  Jenis Connection bantu Kontaks  katalog
    Jumlah
    1 Ø 3 Ø Induktif AC3
    ampere
    résistif AC1
    ampere
    115 V hp 230 V hp 200 V hp 230 V hp 460 V hp 575 V hp NO NC
     0,5  1.5  1.5  1.5  3  3  6  15  Screw-clamp 1- -1 LC1K 0610
    LC1K 0601
    0,5 1.5 2 3 5 5 9 20 Screw-clamp 1- -1 LC1K0910
    LC1K0901
    0,5 1.5 3 3 7,5 10 12 20 Screw-clamp 1- -1 LC1K1210
    LC1K1201

    Konci tegangan coil pikeun contactors AC

    Volt AC 50/60 Hz 12

    24

    42 48 110 120 127 200 /
    208
    220 /
    230
    230 230 /
    240
    277 380 /
    400
    400 /
    415
    440 480
    kode J7

    B7

    D7 E7 F7 G7 FC7 L7 M7 P7 U7 UE7 Q7 N7 R7 T7

     coils operasi DC

    0,5 1.5 1.5 1.5 3 3 6 15 Screw-clamp 1- -1 LP1K0610 AB LP1K0601 AB
    0,5 1.5 2 3 5 5 9 20 Screw-clamp 1- -1 LP1K0910 AB LP1K0901 AB
    0,5 1.5 3 3 7,5 10 12 20 Screw-clamp 1- -1 LP1K1210 AB LP1K1201 AB

    relays overload pikeun contactors 3-Kutub jeung terminal screw-clamp

    Kelas 10, Relay setting rentang-A katalog Jumlah  
    0.1 pikeun 0,16 LR2K0301 LR2K overload relays:
    • AC atanapi DC panyalindungan
    • Ambient bimetallic katembong
    • kelas 10
    • sensitipitas fase hiji
    • Manual atanapi otomatis reset
    • beban pinuh dial ayeuna
    0,16 nepi 0,23 LR2K0302
    0,23 nepi 0,36 LR2K0303
    0,36 nepi 0,54 LR2K0304
    0,54 nepi 0,8 LR2K0305
    0,8 nepi 1.2 LR2K0306
    1.2 nepi 1.8 LR2K0307
    1,8 nepi 2.6 LR2K0308
    2.6 nepi 3.7 LR2K0310
    3,8 nepi 5,5 LR2K0312
    5,5 ka 8 LR2K0314
    8 nepi ka 11,5 LR2K0316
    10 ka 14 LR2K0321

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!