safety switches factory and suppliers | Simply Buy
Urang mawa kakuatan jelas keur dunya

saklar kaamanan

Pondok Description:

singket saklar kaamanan tugas umum nu dirancang pikeun aplikasi komérsial padumukan jeung lampu dimana tugas teu parna. Pindah papanggih NEMA enclosed Kasalametan Standar KS1-2013, sarta ogé papanggih Federal spésifikasi WS-865C


  • FOB Harga: US $ 5 - 499 / Piece
  • Suplai Kamampuhan: 5000 PCS per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / P, T / T, PayPal
  • Tegangan kontrol: 24V 48V 72V 110V 230V 240V 380V 440V 480V
  • Brand: Nofuel
  • jéntré produk

    Tags produk

    kalenturan

    • 30-60 ampere
    • NEMA Tipe 1
    • Fusible atanapi Non-Fusible
    • 240 Vac / 250 Vdc
    • 2 kutub atanapi 3 kutub
    • Horsepower dipeunteun

    pamaké  Kasalametan 

    • Kacida ditingali ON / OFF labél
    • Langsung-drive, gancang-make, mékanisme rusuh-break "snaps" kontak kabuka sarta ditutup, nyadiakeun positif ON / OFF indikasi
    • Kacida ditingali, gampang pikeun cekelan cecekelan beureum nu narima 1 padlock dina posisi OFF
    • Integral panutup interlock
    • konfirmasi ditingali kontak agul plated

    instalasi betah

    • Lega, talang unobstructed 
    • Timer leveling pola ningkatna tilu-titik

    durability terjal

    • NEMA Tipe 1 enclosures-bubuk jaket dicét baja galvanized 

     

    jumlah atawa ampere 240 volt DC
      outdoor Peunteun NEC waktu 125 250
      Type hareup   standar nunda volt volt
          1-ph  3-ph 1-ph 3-ph    
                     
    Fusible; Dua-kutub, 120/240 sarta 240 volt ac; 250 volt dc (30-100 AMPS wungkul); Tilu-kawat SN, 240 volt ac.
     TG32-30A  indoor 30 1.5 3 3 7,5 2
     TG32-60A  indoor 60 7,5  10  15  10 
     TGKO32-30A  outdoor 30   1.5 7,5 
     TGKO32-60A  outdoor 60   3 7,5  10  15 10 
    Tilu-kutub, 240 volt ac.
     TGK33-30A indoor  30  1.5  7,5 
     TGK33-60A indoor 60 7,5  10  15  3 10 
     TGKO33-30A outdoor  30  1.5  7,5 
     TGKO33-60A outdoor 60  7,5  10  15  10 
    Opat-kawat SN, 208/120 sarta 240 volt ac.
    TGK43-30A  indoor 30 1.5 3  3 7,5 - 5
    TGK43-60A  indoor 60 7,5  10  15  10 
    TGKO43-30A  outdoor  30  1.5  3 3 7,5 
    TGKO43-60A outdoor  60  3 7,5  10  15  10 
    Taya sekering; Dua-kutub, 240 volt ac (make tilu-kutub switch pikeun aplikasi dua-kutub); 250 volt dc (20-60 AMPS wungkul); Tilu-kutub, 240 volt ac atawa dua-kutub jeung ngaganti nétral.
    TGK3-30A / N  indoor  30  7,5  7,5 
    TGK3-60A / N  indoor  60  10  15  10  15  10 
    TGKO3-30A / N  outdoor  30  7,5  7,5 
    TGKO3-60A / N  outdoor  60  10  15  10  15  10 

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!