Urang mawa kakuatan jelas keur dunya

aplikasi

  • HVAC

    HVAC

    HVAC perlu anjeun tiasa pastikeun yén anjeun lalaki produk kualitas sarta layanan unparalleled. Kami contactors Air Conditioning na relays baris mantuan anjeun sistim kontrol HVAC.
    Maca deui
  • Produk Usaha padumukan jeung Leutik

    Ti saklar stylish na sockets, mun solusi kontrol home efisien, mun gancang-ngecas chargers kandaraan listrik, urang nganteurkeun tingkat anyar inovasi jeung genah. Nofuel ensures hirup nyaeta on pikeun imah sarta usaha leutik.
    Maca deui
  • Gedong panel

    Hiji Generasi lengkep anyar breakers circuit, contactors, relays overload na feeders beban di tujuh ukuran nepi ka 250 kW geus siap keur dipake dina panel sareng instalasi modular nu wangunan panel nyaeta gampang. panels kontrol kalapa pikeun pasar Amérika Kalér jeung UL 508 sarta UL 1077 papanggih UL5 ...
    Maca deui
  • Protection listrik sarta Control

    Kami NM1 Series MCB hiji-tegangan low sistem distribusi kakuatan inovatif, pinter, efisien, sarta dipercaya. Sistim lengkep Ieu scalable jeung énergi-efisien, mere anjeun kinerja nu merlukeun. Pikeun usaha anu gumantung kana alat-alat listrik, ngawaskeun sinambung panerapan listrik ...
    Maca deui
  • Listrik ngecas Car

    Nofuel EV titik ngecas dipaké dina sadaya lingkungan parkir: kantor, hotél, pasar swalayan, fleets, municpals, etc.and EV Ngecas wallbox kalawan komponén panyalindungan kami Ngecas Bisa kituna dipaké dina lingkungan tangguh: di imah na on pasipatan pribadi (condominium, perusahaan taman mobil, hote ...
    Maca deui
  • kadali motor

    Simkuring gaduh Pilihan rupa contactors, relays overload, starters motor, alat Pilot jeung mindahkeun saklar keur kontrol motor ti 3hp mun 600hp @ 480V 7a-800A AC-1, AC-3 3phase, 4 Phase, AC12V kana AC 660V, DC12V mun DC440V rupa-rupa aplikasi papanggih kedah industri husus Anjeun. produk urang ...
    Maca deui
  • kakuatan Distribusi

    Ngagaduhan produk sakabéh, sistem na bisnis solusi pikeun infrastruktur distribution kakawasaan padumukan, komérsial, industri jeung utiliti pasar. division nu nawarkeun portopolio lega-ranging sebaran kakuatan jeung produk panyalindungan circuit, ngawengku rentang ti 120 V mun 24 kV ....
    Maca deui

WhatsApp Online Chat!