Urang mawa kakuatan jelas keur dunya

Nofuel Ngadatangan ka IAS Cina International Industri adil 2018

0824150653

Profil tina IAS

Salaku acara dagang ngeunaan automation industri dina CIIF, IAS mangrupa acara internasional pikeun Industrial Automation Leyuran, Produksi jeung Prosés Automation, Systems Eléktro, Industri IT & Software and Microsystems Téhnologi. Kasuksésan sesi saméméhna ensures acara minangka salah sahiji fairs dagang paling pikaresepeun dina widang automation di Asia, sarta nyieun salaku platform hadé pikeun professional sarta spesialis di sawah ngumpul.

Daerah Linggajati of IAS 2017 ngahontal 56,000㎡, 618 exhibitors aya ti 18 nagara jeung wewengkon, kayaning Cina, Jerman, Jepang, Korea, AS, Italia, Switzerland, Prancis, Austria, Britania, Israél, Kanada jeung saterusna. Salila pameran, 65 panglawungan jeung konferensi diayakeun jeung leuwih 178.000 professional dilongok.

Nofuel Power anu hadir dina IAS, panel kontrol urang, automation parabot solusi, patempatan kontrol motor téh pohara populér di stan di. 

05    08

IMG_20130821_122801    02


Pos waktos: Sep-12-2018

WhatsApp Online Chat!