Urang mawa kakuatan jelas keur dunya

pameran

kba

Nofuel bakal gabung dina 2018 Hongkong Autumn Electronics Fair. adil mangrupakeun profésional sarta internasional éléktronika adil. Upami Anjeun gaduh minat éléktronika, ngabagéakeun anjeun didatangan stan kami di adil jeung ngobrol leuwih rinci.

Informasi di handap teh rinci adil:

Pameran: HKTDC Hongkong Electronics Fair 2018 - Autumn Edition
Booth Akun: GH-H21
paméran Tanggal: 2018-10-13 mun 2018-10-16
Location: 1, Expo Girang Jalan, Wan Chai, Hong Kong

Hongkong Electronics Fair Weill Datang! 


Pos waktos: Sep-12-2018

WhatsApp Online Chat!