Urang mawa kakuatan jelas keur dunya

wartos

  • pameran

    pameran

    Nofuel bakal gabung dina 2018 Hongkong Autumn Electronics Fair. adil mangrupakeun profésional sarta internasional éléktronika adil. Upami Anjeun gaduh minat éléktronika, ngabagéakeun anjeun didatangan stan kami di adil jeung ngobrol leuwih rinci. Informasi di handap teh rinci adil: Pameran: HKTDC Hong Kon ...
    Maca deui
  • Nofuel nyaeta Robah Logo heubeul urang nu dipake di pasar pikeun 6 taun ka Logo Anyar

    Nofuel nyaeta Robah Logo heubeul urang nu dipake di pasar pikeun 6 taun ka Logo Anyar

    Old LOGO News logo
    Maca deui
  • Nofuel Ngadatangan ka IAS Cina International Industri adil 2018

    Nofuel Ngadatangan ka IAS Cina International Industri adil 2018

    Profil tina IAS Salaku acara dagang ngeunaan automation industri dina CIIF, IAS mangrupa acara internasional pikeun Industrial Automation Leyuran, Produksi jeung Prosés Automation, Systems Eléktro, Industri IT & Software and Microsystems Téhnologi. Kasuksésan sesi saméméhna ensures nu ...
    Maca deui
  • HVAC

    HVAC

    HVAC perlu anjeun tiasa pastikeun yén anjeun lalaki produk kualitas sarta layanan unparalleled. Kami contactors Air Conditioning na relays baris mantuan anjeun sistim kontrol HVAC.
    Maca deui
  • Produk Usaha padumukan jeung Leutik

    Ti saklar stylish na sockets, mun solusi kontrol home efisien, mun gancang-ngecas chargers kandaraan listrik, urang nganteurkeun tingkat anyar inovasi jeung genah. Nofuel ensures hirup nyaeta on pikeun imah sarta usaha leutik.
    Maca deui
  • Power surya

    produk Nofuel fungsi dina kakuatan Solar pikeun PV Inverters, kotak PV combiner ngonpigurasikeun kalawan DC SPD, 1500V sekering ,, DC Contactos jeung AC Distribusi Box utama dipaké dina padumukan jeung komérsial Rooftop 10KW proyék pikeun 200KW
    Maca deui
  • Gedong panel

    Hiji Generasi lengkep anyar breakers circuit, contactors, relays overload na feeders beban di tujuh ukuran nepi ka 250 kW geus siap keur dipake dina panel sareng instalasi modular nu wangunan panel nyaeta gampang. panels kontrol kalapa pikeun pasar Amérika Kalér jeung UL 508 sarta UL 1077 papanggih UL5 ...
    Maca deui
  • Protection listrik sarta Control

    Kami NM1 Series MCB hiji-tegangan low sistem distribusi kakuatan inovatif, pinter, efisien, sarta dipercaya. Sistim lengkep Ieu scalable jeung énergi-efisien, mere anjeun kinerja nu merlukeun. Pikeun usaha anu gumantung kana alat-alat listrik, ngawaskeun sinambung panerapan listrik ...
    Maca deui
  • Listrik ngecas Car

    Nofuel EV titik ngecas dipaké dina sadaya lingkungan parkir: kantor, hotél, pasar swalayan, fleets, municpals, etc.and EV Ngecas wallbox kalawan komponén panyalindungan kami Ngecas Bisa kituna dipaké dina lingkungan tangguh: di imah na on pasipatan pribadi (condominium, perusahaan taman mobil, hote ...
    Maca deui
  • kadali motor

    Simkuring gaduh Pilihan rupa contactors, relays overload, starters motor, alat Pilot jeung mindahkeun saklar keur kontrol motor ti 3hp mun 600hp @ 480V 7a-800A AC-1, AC-3 3phase, 4 Phase, AC12V kana AC 660V, DC12V mun DC440V rupa-rupa aplikasi papanggih kedah industri husus Anjeun. produk urang ...
    Maca deui
  • kakuatan Distribusi

    Ngagaduhan produk sakabéh, sistem na bisnis solusi pikeun infrastruktur distribution kakawasaan padumukan, komérsial, industri jeung utiliti pasar. division nu nawarkeun portopolio lega-ranging sebaran kakuatan jeung produk panyalindungan circuit, ngawengku rentang ti 120 V mun 24 kV ....
    Maca deui
  • Naha perlu perlindungan motor breakers circuit MPCB

    Naha perlu perlindungan motor breakers circuit MPCB

      Naon: motor Magnetic circuit breakers breakers circuit ieu ngajaga tutuwuhan ti sirkuit pondok dina wates kapasitas pegatna maranéhanana jeung ku cara maké micu magnét (salah per fase). Magnét circuit pegatna nyaeta sagala-kutub ti outset nu: salah pemicu magnét bakal simultaneous ...
    Maca deui
12Next> >> Page 1/2

WhatsApp Online Chat!