Motor circuit breaker GV2P06 factory and suppliers | Simply Buy
Urang mawa kakuatan jelas keur dunya

Motor circuit breaker GV2P06

Pondok Description:

Motor circuit breaker - termal-magnét, 1.0-1.6A, 600V, 50kA @ 480VAC, GV2P kalayan kontrol ku kenop usaha Rotary, DIN Rail Gunung dipager, IP20

 


  • FOB Harga: US $ 5 - 499 / Piece
  • Suplai Kamampuhan: 5000 PCS per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / P, T / T, PayPal
  • Tegangan kontrol: 24V 48V 72V 110V 230V 240V 380V 440V 480V
  • Brand: Nofuel
  • jéntré produk

    Tags produk

    Paling ilahar dipake breaker circuit. sareng pilihan ngeunaan 100 auxiliaries jeung asesoris. GV2 na TeSys D atawa contactors K bisa gampang dirakit salaku block tunggal kalawan hiji aksesori.
    The tinggi ketahanan listrik GV2 (nepi ka 100 000 manuver) ngajadikeun eta pisan cocog pikeun kontrol motor manual langsung, utamana GV2ME (CB termal-magnét, i nepi ka 32 A).
    Dipager ningkatna ieu ogé diadaptasikan ka GV2P, kalawan kamungkinan cecekelan usaha Rotary nambahan maranéhanana jeung indikasi lalampahan ditingali.
    Termal-magnét: GV2ME, GV2P, GV3P, pikeun panangtayungan ngalawan pondok-sirkuit, overload, leungitna fase jeung fase unbalance Éta téh conforming mun, gumantung tina versi, IEC / en 60947-1, IEC / en 60947-2, IEC / en 60947-4-1 na UL 60497-4-1, CSA 22,2 n ° 60497-4-1.

    0.16-0.25 GV2P02  -   -   -   -   -  0,4
    0.25-0.4 GV2P03  -   -   -   -   -  0,4
    0.4-0.63 GV2P04  -   -   -   -  0,37 0,4
    0.63-1.0 GV2P05  -   -  0,37 0,37 0,55 0,4
    1.0-1.6 GV2P06  -  0,37 0,55 0,75 1.1 0,4
    1.6-2.5 GV2P07 0,37 0,75 1.1 1.1 1.5 0,4
    2.5-4.0 GV2P08 0,75 1.5 1.5 2.2 3 0,4
    4-6.3 GV2P10 1.1 2.2 3 3,7 4 0,4
    6.0-10.0 GV2P14 2.2 4 4 5,5 7,5 0,4
    9.0-14.0 GV2P16 3 5,5 7,5 7,5 9 0,4
    13.0-18.0 GV2P20 4 7,5 9 9 11 0,4
    17.0-23.0 GV2P21 5,5 11 11 11 15 0,4
    20.0-25.0 GV2P22 5,5 11 11 15 18,5 0,4
    24.0-32.0 GV2P32 7,5 15 15 18,5 26 0,4

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!