metal push button factory and suppliers | Simply Buy
Urang mawa kakuatan jelas keur dunya

Tombol push logam

Pondok Description:

‧ Pikeun diameter liang ningkatna of 16 mm

‧ blok Kontak kalayan kontak pérak

‧ Gelar of Protéksi. IP65

‧ Tilu jenis luhur béda; Siram, nonjol atanapi Domed


  • FOB Harga: US $ 5 - 499 / Piece
  • Suplai Kamampuhan: 5000 PCS per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / P, T / T, PayPal
  • Tegangan kontrol: 24V 48V 72V 110V 230V 240V 380V 440V 480V
  • Brand: Nofuel
  • jéntré produk

    Tags produk

    IP67 Metal mencet tombol saklar

    M16, M19, M22, M25,, M30, M32 varian

    Dua indikasi warna - super cerah  LED’s

    Vandal  tahan

    Disegel jeung IP67,  “Waterproof”

    Fitur

    ·  Model bercahya sadia beureum, héjo atawa biru

    ·  Pindah tegangan nepi ka 125 V DC  / 250 V AC

    ·  Dupi dipaké ditéang sareng alat karungu

    ·  Sadia dina 16mm, 19 mm, 22mm, 25mm, 30mm sarta 32 mm ningkatna diaméter

    ·  Mawa IP 67 segel rating panangtayungan ti hareup

    ·  Konstruksi stainless steel withstands hawa mimitian ti -40 ° C nepi ka + 85 ° C

    ·  Idéal pikeun pamakéan di lingkung kasar

    spésifikasi

    nu ngeunaan jeung susunan awakna stainless steel, plastik switch perumahan
    Gelar panyalindungan IP67
    Jumlah & susunan kontak 1NO1NC 2NO2NC (ketersediaan gumantung kana ukuran awak jeung gaya actuator).
    switch Fungsi Sakeudeung, dijaga, pangonci, 2 atanapi 3 Posisi pamilihan, E-gaul
    bahan kontak Ag alloy, Au plated
    Max. tegangan switching

    AC / DC

    250V AC atanapi 250V DC
    ayeuna termal 3A (DS12 mun DS19) / 5A (DS22 mun DS30)
    beban lumaku minimum

    AC / DC

    5V, 1mA
    lalawanan kontak 50mΩ maksimum
    lalawanan insulasi ≥100MΩ / 500V DC
    Diéléktrik kakuatan Pindah 2000VAC, 1 min antara hirup patempatan / maot sarta terminal tina kutub béda.
      1000VAC, 1 min antara terminal sahiji kutub sarua
      1500VAC, 1 min antara kontak jeung lampu terminal
    indikator 2000VAC, 1 min antara bagian hirup jeung taneuh.
    Listrik ops hirup ≥100,000 di dipeunteun beban pinuh
    Mékanis hirup ops ≥1,000,000. (Pamilihan / pangonci tipe ≥ 250.000)
    beurat > 10g
    Standar operasi hawa ambient -25 ° C nepi ka 55 ° C UL508, EN60947-1, EN60947-5-1
    Kelir LED sadia Beureum, Héjo, Yellow, Bulao, bodas

    aplikasi

    ·  Kelautan, panels kontrol otomotif tur pesawat

    ·  Controllers Industrial pikeun alat-alat kaasup manufaktur:

    Prosés jeung alat bungkusan

    kios Timer jasa jeung alat vending

    sistem aksés kaamanan Public na institusional

    Audio jeung sistem hiburan

    diagnosis Médis sarta alat-alat rumah sakitAasPushbutton


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat!