NC1D IEC Contactor with UL Listed factory and suppliers | Simply Buy
Urang mawa kakuatan jelas keur dunya

NC1D IEC Contactor kalawan UL Didaptarkeun

Pondok Description:

Nofuel NC1D Series Contactors Magnetic geus direkayasa keur pagelaran punjul dina kaayaan tropis picilakaeun, conforming mun IS / IEC 60947-4-1; IS / IEC 60947-1. Ieu pangwangunan tahan kalawan tugas beurat kontak alloy pérak, encapsulated coil dina rentang luhur ka tahan fluctuations tegangan lega delivers hirup panjang. Contactor gaduh kakuatan insulasi tinggi, kalayan pembuatan tinggi jeung kapasitas pegatna. The Contactor Base kalawan téhnologi Télémécanique kontrol motor saprak 1924


  • FOB Harga: US $ 5 - 499 / Piece
  • Suplai Kamampuhan: 5000 PCS per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / P, T / T, PayPal
  • Tegangan kontrol: 24V 48V 72V 110V 230V 240V 380V 440V 480V
  • Brand: Nofuel
  • jéntré produk

    Tags produk

    Nofuel NC1D Series Contactors Magnetic geus direkayasa keur pagelaran punjul dina kaayaan tropis picilakaeun, conforming mun IS / IEC 60947-4-1; IS / IEC 60947-1. Ieu pangwangunan tahan kalawan tugas beurat kontak alloy pérak, encapsulated coil dina rentang luhur ka tahan fluctuations tegangan lega delivers hirup panjang. Contactor gaduh kakuatan insulasi tinggi, kalayan pembuatan tinggi jeung kapasitas pegatna. The Contactor Base kalawan téhnologi Télémécanique kontrol motor saprak 1924

    Kauntungannana

    • pangropéa pisan gampang
    • ngagantian coil gampang
    • handap waktos low pikeun pangropéa Contactor
    • Contactor nyaeta ideally cocog pikeun aplikasi mandiri kayaning patri, compressor, kontrol motor & parabot mesin jsb

    Sertipikat: UL CSA RU CCC CE RoHS

    • 9A ~ 95A (rating AC3)
      • 3 & 4 Kutub Contactor
      • 4 ukuran kotakna
      • 115A ~ 800A (rating AC3)
        • 3 & 4 Kutub Contactor
        • 8 ukuran kotakna

    Aplikasi Industrial

    • kadali motor
    • ngompa
    • mesin Pakakas
    • Percetakan & bungkusan Mesin
    • Compressors
    • Power Supply Leyuran
    • HVAC
    • Cranes
    • Elevators & Escalators
    • Windmills
    • Systems surya

    11qa

     TNF2D_RE% CCS_HTCLVW4B @ M~ THM {JXM $ L ~ 0FWZ1HWSE6TN

     

    Nofuel Contactor Series-   3 Kutub

    Conforming: nyaeta 13947-4-1 / IEC 60947-4-1

    Teknis parameter-Contactor: 9A ~ 95A

    AC

    jenis3 Pole

    DC

    NC1D-09

    NC1D-12

    NC1D-18

    NC1D-25

    NP1D-09

    NP1D-12

    NP1D-18

    NP1D-25

    Maksimum Dihaturkeun Ayeuna keur AC3 Kawajiban

    9A

    12a

    18A

    25A

    Tegangan Operasional dipeunteun: ue

    690

    Termal Ayeuna: i

    25A

    32A

    40A

    Kakuatan Peunteun pikeun Control Motor pikeun AC3 Kawajiban  Ø <=55°C,415V

     

    Conforming mun  UL, CSA230V

    460 / 480V

    575 / 600V

    KW / HP

    4 / 5,5

    KW / HP

    5,5 / 7,5

    KW / HP

    9 / 12,5

    KW / HP

    11/15

    2

    3

    5

    7,5

    5

    7,5

    10

    15

    7,5

    10

    15

    20

    ningkatna Posisi

    ± 30

    Ambient Suhu Air (Operasional)

    - 5 pikeun + 55 ° C

    Maksimum Operasi Laju Operasi  / Hrs.AC / DC

    3600

    Mékanis  Life50-60 Hz

    20

    Termal / Electronic overload Relay

    0,10 ~ 13,0

    13,0 ~ 37,0

    Bantu  Contact BlockFront Mounted:

    Samping dipasang:

    1 NO, 1NC, 2NO, 1 NO + 1NC, 2NC, 4NO, 3NO + 1NC, 2NO + 2NC, 1NO + 3NC, 4NC

    1NO + 1NC, 2NC

    Pneumatic  TimerFront Mounted:

    Béntang Delta otomatis:

    Di tunda 1NO + 1NC (0,1 ~ 180 detik) OFF tunda 1NO + 1NC (0,1 ~ 180 detik)

    1 NO + 1NC (0,1 ~ 30 detik)

    Mékanis  InterlockHorizontally Mounted:

    AC: NC1D09  - NC1D95DC: NP1D09 - NP1D95

     

    surge pakakas panekannan

    Varistor AC / DC: 24 ~ 48V, 110 ~ 240V RC Circuit AC: 24 ~ 48V, 110 ~ 240V,

    380 ~ 440V

    AC coil tegangan pikeun

    3 Kutub Contactors 9A ~ 95A & Control Relays

    Kode Coils

    Voltaseu

    TX1-D

    24 48 110 220 240 380 415

    50/60 Hz

    B7 E7 F7 M7 U7 Q7 N7

    NC1D

    NC1D-32

    NC1D-40

    NC1D-50

    NC1D-65

    NC1D-80

    NC1D-95

    BLP1D-32

    NP1D-40

    NP1D-50

    NP1D-65

    NP1D-80

    NP1D-95

    32A

    40A

    50A

    65A

    80A

    95A

    690

    50A 60A

    80A

    125A

    KW / HP 15/20

    KW / HP

    22/30

    KW / HP

    25/35

    KW / HP

    37/50

    KW / HP

    45/60

    KW / HP

    45/60

    10 10

    15

    20

    25

    25

    20 30

    40

    50

    60

    60

    25 30

    40

    50

    60

    60

    ± 30

    - 5 pikeun + 55 ° C 3600

    50-60 Hz

    13,0 ~ 37,0

    40,0 ~ 63,0

    63,0 ~ 93,0

    DC coil tegangan pikeun

    3 Kutub Contactors 9A ~ 95A & Control Relays

    Kode Coils

    Voltaseu

    TX4-D 12 24 48 72 110 125 220 250 440
    nominal coil JD BD ED SD FD Gd MD ud RD

    Outline sarta ningkatna Dimensi di mm

    NC1D50 - NC1D65

    D1 (BQV`8VBZ4% O9G8X3N @ M8

    NC1D1801

    XI3C8N)) [CCNO`FO1`3 $ 227

    NC1D80 - BLC1D95

    Z8 @ $ _ 459X7`X9RQE4_O0WH0


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!