EV Charging point factory and suppliers | Simply Buy
Urang mawa kakuatan jelas keur dunya

titik EV ngecas

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 5 - 499 / Piece
  • Suplai Kamampuhan: 5000 PCS per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / P, T / T, PayPal
  • Tegangan kontrol: 24V 48V 72V 110V 230V 240V 380V 440V 480V
  • Brand: Nofuel
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngecas tawaran stasiun

    •• patuh kalayan jaringan catu daya: 220-240 V / 380-415 V

    •• 7,4 kW atawa 22,1 kW (32 A pikeun 230/400 V) jeung settable ti 6 A ka 32 A

    •• Frékuénsi: 50 Hz atanapi 60 Hz

    •• stop kontak suplai outlet circuit (1 circuit per outlet stop kontak):

    -220/240 V 1P + N atanapi -380/415 V 3P + N

    •• Control tegangan sirkuit (pikeun stasiun ngecas): -220/240 V 1P + N

    •• katahanan Tinggi stop kontak outlet (Tipe 2 atanapi Tipe 2 kalawan shutters)

    mun pérak plated kontak Ngahindarkeun overheat

    •• langkung konfigurasi: idéntifikasi pamaké, hiji atawa dua sockets toko,

    floor-ngadeg atawa témbok-dipasang

    Pilihan

    •• komunikasi Ethernet jeung sistem pengawasan via GPRS modem

    asesoris tawaran

    Kabel ••, badges RFID, wadah kabel, modem, jeung sajabana

    suku cadang nawiskeun

    •• base lanté, base témbok, stop kontak outlet, midang, panutup, jsb

    Mékanis jeung lingkungan

    •• dicét awakna baja, anti korosi perlakuan

    Protection ••: IP54 (IEC 60529), IK10 (IEC 62262)

    •• hawa Operasi: -25 ° C nepi ka + 40 ° C

    aplikasi 

    123123evcs_flow


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!