Urang mawa kakuatan jelas keur dunya

Tentang Kami

Komitmen REAL urang ngahontal saluareun listrik & automation parusahaan.

Nofuel, mawa kakuatan jelas ka dunya

fokus utama dina listrik, pneumatic na automation kadali nu ngagantian énergi minyak industri jeung dagang ..

Specializing di breakers circuit, kadali motor, saklar, panel kontrol, EV ngecas na bagian. Kami dedicated ka nyadiakeun konsumén urang jeung alat-alat kualitas punjul sarta jasa di hiji nilai hébat.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami
PEARL_logo-biru
Q20180710154152
Q20180710154209
Q20180710154524
SCA_Logo
8dd0f0d340a5518bb16673d823f97440
13507102_1640838336233919_3650366461267103790_n
14449259_382x97
Fetasa
logo- (1)
logo

WhatsApp Online Chat!