Ние донесе јасна енергија за светот

изложба

KBA

Nofuel ќе се приклучи во 2018 година во Хонг Конг Електроника саем есен. Саемот е професионална и меѓународни електроника фер. Ако имате интерес во електрониката, добредојде да ја посетите нашиот штанд на саемот и да разговараат повеќе детали.

Следниве информации е фер детали:

Изложба: HKTDC Хонг Конг Електроника саем 2018 - есен издание
Бут сметка: GH-H21
изложба Датум: 2018/10/13 да 2018/10/16
Локација: 1, Експо диск патот, Ван Чаи, Хонг Конг

Хонгконг Електроника саем Weill доаѓа! 


Време на мислењето: Септември-12-2018

WhatsApp Онлајн Chat!