LC1-K TeSys K mini contactor factory and suppliers | Simply Buy
We nggawa daya cetha kanggo donya

contactor LC1-K TeSys K mini

Short Description:

LC1-K seri contactor AC cocok kanggo nggunakake ing sirkuit nganti wiwitan dirating lan Kerep, Ngontrol Motors AC. The addtion saka klompok kontak tambahan kanggo contactor ing, digabungake karo mlayu susul-susulan termal tepat, bisa tumindak kanggo nglindhungi sirkuit kaiket kakehan.

TeSys K Kompak contactors nganti 7.5kW 400 / 415V karo macem-macem saka sudhut voltase Koil lan opsi sambungan terminal. 


  • Potongan: US $ 5 - 499 / Potongan
  • Sumber Kabisan: 5000 Pcs per Month
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / P, T / T, Paypal
  • Voltase Control: 24V 48V 72V 110V 230V 240V 380V 440V 480V
  • Brand: Nofuel
  • Detail produk

    Tags Product

     

    Koleksi

    Dirating apa saiki A (380V)   220V

    AC-3 daya migunakake kontrol grup (kW)

    380V ~ 415V 440 ~ 500V

      660V  data kontak (1)

    LC1-K06

    6

    1.5

    2.2

    3

    3

    3P + NO 3P + NC

    LC1-K09

    9

    2.2

    4

    4

    4

    3P + NO 3P + NC

    LC1-K12

    12

    3

    3

    5

    5

    3P + NO 3P + NC
    Specifications LC1-K06 LC1-K09 LC1-K12
    Gunakake klompok ing AC-3

    6

    9

    12

    Dirating apa saiki (le) A

    5

    7.5

    10

    Conventional termal saiki (lth) A

    16

    20

    20

    Dirating voltase apa (Ue) V

    380 660

    Dirating voltase insullation (Ui) V

    690

     AC-3 (6le le) urip Listrik (wektu)

    0,5 × 106

      frekuensi Operation h-1

    1200

     AC-3 (6le le) urip Listrik (wektu)

    10 × 104

      frekuensi Operation h-1

    300

    Urip Mecnical   kontak tambahan  saiki termal conventional

    3 × 106

    6A

       urip Listrik (wektu) AC-15 (360VA)

    0,5 × 106

        DC-13 (33W)  
           specifications coil  Dirating voltase kontrol (kita) AC: 12, 24, 45, 110, 220, 380
        DC: 12, 24, 45, 110, 220
      voltase Pick-up AC: 0.85 ~ 1.1Us DC: 0.85 ~ 1.1Us
      voltase Resleasing AC: 0.2 ~ 0.75Us DC: 0.2 ~ 0.75Us
       Coil daya Langkawi Jupuk

    40

        Fotain

    4

      konsumsi

    1.2W

      Pick-up wektu

    6 ~ 18ms

      Ngeculake wektu faktor Power

    5 ~ 23ms

    Nggawe 0,8 Breaking 0.3

    gulungan kawat operasi AC

    Bukaan Ratings daya kuda Saiki maksimum  Jinis sambungan Auxiliary Contact s  Katalog
    Number
    1 Ø 3 Ø Induktif AC3
    Amperes
    resistive AC1
    Amperes
    115 V hp 230 V hp 200 V hp 230 V hp 460 V hp 575 V hp ora ana NC
     0,5  1.5  1.5  1.5  3  3  6  15  Meneng-ngawat-ngawati 1- -1 LC1K 0610
    LC1K 0601
    0,5 1.5 2 3 5 5 9 20 Meneng-ngawat-ngawati 1- -1 LC1K0910
    LC1K0901
    0,5 1.5 3 3 7.5 10 12 20 Meneng-ngawat-ngawati 1- -1 LC1K1210
    LC1K1201

    kode voltase Coil kanggo contactors AC

    Volt AC 50/60 Hz 12

    24

    42 48 110 120 127 200 /
    208
    220 /
    230
    230 230 /
    240
    277 380 /
    400
    400 /
    415
    440 480
    kode J7

    B7

    D7 E7 F7 G7 FC7 L7 M7 P7 U7 UE7 Q7 N7 R7 T7

     gulungan kawat operasi DC

    0,5 1.5 1.5 1.5 3 3 6 15 Meneng-ngawat-ngawati 1- -1 LP1K0610 ab LP1K0601 ab
    0,5 1.5 2 3 5 5 9 20 Meneng-ngawat-ngawati 1- -1 LP1K0910 ab LP1K0901 ab
    0,5 1.5 3 3 7.5 10 12 20 Meneng-ngawat-ngawati 1- -1 LP1K1210 ab LP1K1201 ab

    pemancar kakehan kanggo contactors 3-Pole karo terminal meneng-ngawat-ngawati

    Kelas 10, mlayu susul-susulan setelan range-A Katalog Number  
    0,1 kanggo 0,16 LR2K0301 LR2K kakehan pemancar:
    • AC utawa DC pangayoman
    • Sekitar bimetallic menehi ganti rugi
    • kelas 10
    • sensitivitas phase Single
    • Manual utawa otomatis reset
    • mbukak Full cepet saiki
    0,16 kanggo 0,23 LR2K0302
    0,23 kanggo 0.36 LR2K0303
    0.36 kanggo 0,54 LR2K0304
    0,54 kanggo 0,8 LR2K0305
    0,8 kanggo 1,2 LR2K0306
    1.2 1.8 LR2K0307
    1.8 kanggo 2.6 LR2K0308
    2.6 kanggo 3.7 LR2K0310
    3,8 nganti 5,5 LR2K0312
    5.5 8 LR2K0314
    8 kanggo 11.5 LR2K0316
    10 kanggo 14 LR2K0321

  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    
    Tampilan Online Chat!