We nggawa daya cetha kanggo donya

aplikasi

  • HVAC

    HVAC

    HVAC perlu sampeyan bisa manawa sampeyan njupuk produk kualitas lan layanan unparalleled. Kita contactors Air Conditioning lan pemancar bakal mbantu ing sistem kontrol HVAC.
    Waca liyane
  • Products Business omah lan Cilik

    Saka ngalih gayane lan Sockets, kanggo solusi kontrol ngarep efisien, kanggo cepet-daya pangisi daya kendaraan listrik, kita ngirim tingkat anyar inovasi lan penak. Nofuel njamin urip ing omah-omahé lan bisnis cilik.
    Waca liyane
  • Bangunan panel

    A generasi rampung anyar mangsa sirkuit, contactors, pemancar kakehan lan feeders mbukak ing pitung ukuran nganti 250 kW siap dienggo ing panel karo instalasi modul kang panel gampang. Panel kontrol Competitive kanggo pasar Amérika Lor karo UL 508 lan UL 1077 kanggo ketemu UL5 ...
    Waca liyane
  • Protection Listrik lan Control

    Kita NM1 Series Rell an-kurang voltase sistem distribusi daya inovatif, pinter, efisien, lan dipercaya. sistem lengkap iki keukur lan energi-efisiensin, sahingga sampeyan kinerja sing mbutuhake. Kanggo bisnis sing gumantung ing peralatan listrik, ngawasi terus Perkakas electrical ...
    Waca liyane
  • Listrik daya Car

    Nofuel EV titik daya digunakake ing kabeh lingkungan parking: kantor, hotel, supermarket, fleets, municpals, etc.and EV Ngisi daya wallbox karo komponen pangayoman kita Ngisi daya Iku bisa jadi digunakake ing lingkungan angel: ing omah-omahé lan ing situs pribadi (condominium, perusahaan car park, hote ...
    Waca liyane
  • Controls Motor

    We kudu pilihan saka sudhut contactors, pemancar kakehan, wiwitan motor, piranti Pilot lan transfer ngalih kanggo kontrol motor saka 3hp kanggo 600hp @ 480V 7A-800A AC-1, AC-3 3phase, 4 Phase, AC12V kanggo AC 660V, DC12V kanggo DC440V sawetara saka sudhut aplikasi kanggo ketemu perlu industri tartamtu. produk kita ...
    Waca liyane
  • Power Distribution

    Nglayani produk kabeh, sistem lan bisnis solusi kanggo fasilitas distribusi daya saka omah, komersial, industri lan sarana pasar. divisi nawakake portofolio manéka distribusi daya lan produk Proteksi sirkuit, panutup sawetara saka 120 V kanggo 24 kV ....
    Waca liyane

Tampilan Online Chat!