We nggawa daya cetha kanggo donya

Nofuel Rawuh ing IAS China International Industry padha 2018

0824150653

Riwayat IAS

Minangka gambar perdagangan babagan automation industri ing CIIF, IAS acara internasional kanggo Industrial Automation Solutions, Produksi lan Proses Automation Systems Listrik, Industrial IT & Software lan Microsystems Teknologi. Sukses mau sadurungé njamin nuduhake minangka salah siji saka pameran perdagangan sing paling atraktif ing lapangan automation in Asia, lan wis dadi platform luwih kanggo profesional lan specialists ing lapangan kanggo njaluk bebarengan.

Tlatah pameran IAS 2017 tekan 56,000㎡ 618 peserta pameran saka 18 negara lan wilayah, kayata China, Jerman, Jepang, Korea, USA, Italia, Swiss, Prancis, Austria, Britain, Israel, Kanada lan ing. Sak pameran, 65 forum lan Konferensi padha dianakaké lan liwat 178.000 profesional dibukak.

Nofuel daya rawuh IAS, panel kontrol kita, automation peralatan solusi, bagean kontrol motor iku banget populer ing Booth. 

05    08

IMG_20130821_122801    02


Post wektu: Sep-12-2018

Tampilan Online Chat!