We nggawa daya cetha kanggo donya

pameran

kba

Nofuel bakal nggabungake ing 2018 Hong Kong Autumn Electronics Fair. padha punika profesional lan internasional electronics padha. Yen sampeyan duwe kapentingan ing electronics, welcome sampeyan ngunjungi Booth kita ing adil lan pirembagan rincian liyane.

Informasi iki iku rincian sing padha:

Pameran: HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2018 - Autumn Edition
Booth akun: GH-H21
Exhibition Tanggal: 2018-10-13 kanggo 2018-10-16
Location: 1, Expo Drive Road, Wan Chai, Hong Kong

Hongkong Electronics Fair Weill Rawuh! 


Post wektu: Sep-12-2018

Tampilan Online Chat!