metal push button factory and suppliers | Simply Buy
We nggawa daya cetha kanggo donya

tombol push logam

Short Description:

‧ Kanggo diameteripun bolongan soyo tambah saka 16 mm

‧ pamblokiran Contact karo kontak perak

‧ Degree saka Proteksi. IP65

‧ Telung jinis ndhuwur beda; Flush, Penting utawa neoklasik


  • Potongan: US $ 5 - 499 / Potongan
  • Sumber Kabisan: 5000 Pcs per Month
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / P, T / T, Paypal
  • Voltase Control: 24V 48V 72V 110V 230V 240V 380V 440V 480V
  • Brand: Nofuel
  • Detail produk

    Tags Product

    IP67 Metal Push Button Saklar

    M16, M19, M22, M25,, M30, M32 Varian

    Two pratondo werna - super padhang  LED’s

    Vandal  tahan

    Ngetokake kuwasane nggawe IP67,  “Waterproof”

    fitur

    ·  Model Murup kasedhiya ing abang, ijo utawa biru

    ·  Ngalih voltase munggah kanggo 125 V DC  / 250 V AC

    ·  Bisa dipigunakaké magepokan karo piranti swara

    ·  Ade 16mm, 19 mm, 22mm, 25mm, 30mm lan 32 mm sing soyo tambah dhiameter

    ·  Nguwaosi IP 67 segel HFS pangayoman saka ngarep

    ·  Construction Stainless withstands Suhu kiro-kiro saka -40 ° C kanggo 85 ° C

    ·  Becik kanggo nggunakake ing lingkungan atos

    Keterangan

    Konstruksi awak stainless steel, plastik ngalih omah
    Degree saka pangayoman IP67
    nomer & noto Contact 1NO1NC 2NO2NC (kasedhiyan gumantung ukuran awak lan gaya actuator).
    ngalih Fungsi Sadhela, maintained, kunci, 2 utawa 3 Posisi selector, E-Stop
    materi Contact Ag alloy, Au dilapisi
    Max. voltase ngoper

    AC DC

    250V AC utawa 250V DC
    saiki termal 3A (DS12 kanggo DS19) / 5A (DS22 kanggo DS30)
    mbukak ditrapake minimal

    AC DC

    5V, 1mA
    resistance Contact 50mΩ maksimum
    resistance Insulation ≥100MΩ / 500V DC
    Dielektrik kekuatan Ngalih 2000VAC, 1 min antarane urip bagean / mati lan terminal cagak beda.
      1000VAC, 1 min antarane terminal saka Pole padha
      1500VAC, 1 min antarane kontak lan lamp terminal
    indikator 2000VAC, 1 min antarane bagean urip lan lemah.
    Listrik Ops urip ≥100,000 ing dirating lengkap mbukak
    Teknik urip Ops ≥1,000,000. (Selector / kunci jinis ≥ 250.000)
    bobot > 10g
    Standards operasi suhu sekitar -25 ° C kanggo 55 ° C UL508, EN60947-1, EN60947-5-1
    Warna LED kasedhiya Red, Green, Kuning, Biru, Putih

    aplikasi

    ·  Marine, Panel kontrol automotive lan pesawat

    ·  Pengontrol Industrial kanggo peralatan kalebu Manufaktur:

    Proses lan peralatan packaging

    kiosks Self-layanan lan peralatan vending

    sistem akses keamanan Public lan lembaga

    Audio lan sistem hiburan

    diagnosis Medical lan peralatan rumah sakitaasPushbutton


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      Tampilan Online Chat!