LE1D motor starters factory and suppliers | Simply Buy
We nggawa daya cetha kanggo donya

LE1D wiwitan motor

Short Description:

Diwenehake karo mangsa Circuit karo ratings saiki nganti 40a IEC kombinasi wiwitan gabungke syarat kakehan motor lan pangayoman sirkuit cendhak ing siji paket kompak trep. LE1D utamané Applied kanggo Circuit saka AC 50 utawa 60Hz, voltase munggah kanggo 550V kanggo nggawe kadohan adoh lan bejat sirkuit lan Kerep wiwitan lan ngontrol motor


  • Potongan: US $ 5 - 499 / Potongan
  • Sumber Kabisan: 5000 Pcs per Month
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / P, T / T, Paypal
  • Voltase Control: 24V 48V 72V 110V 230V 240V 380V 440V 480V
  • Brand: Nofuel
  • Detail produk

    Tags Product

    Wuku ·  Designed for 3-phase motor applications rated maximum 30 HP at 575 Vac ·  Current rating of contactor ranges from 9-40A ·  Circuit Breaker maximum current rating ranges from 15–95A ·  Available in both reversing and non-reversing versions

    tugas daya AC3 maksimum (KW)

    Dirating saiki (A)

    Jinis contactor

    kode Panggil

    Relay Thermal cocok (A)

    220V 230V

    380V 400V

    440V

    500V

    660V 690V

     

     

     

     

    2.2

    4

    4

    5.5

    5.5

    9

    LC1D09

    LE1D09

    LR2D1314

    LRD14

    3

    5.5

    5.5

    7.5

    7.5

    12

    LC1D12

    LE1D12

    LR2D1316

    LRD16

    4

    7.5

    9

    10

    10

    18

    LC1D18

    LE1D18

    LR2D1321

    LRD21

    5.5

    11

    11

    15

    15

    25

    LC1D25

    LE1D25

    LR2D1322

    LRD22

    7.5

    15

    15

    18,5

    18,5

    32

    LC1D32

    LE1D32

    LR2D2353

    LRD23

    11

    18,5

    22

    22

    30

    40

    LC1D40

    LE1D40

    LR2D3355

    LRD35

    15

    22

    30

    30

    33

    50

    LC1D50

    LE1D50

    LR2D3359

    LRD40

    18,5

    30

    37

    37

    37

    65

    LC1D65

    LE1D65

    LR2D3361

    LRD3361

    22

    37

    45

    55

    45

    80

    LC1D80

    LE1D80

    LR2D3363

    LRD363

    25

    45

    45

    55

    45

    95

    LC1D95

    LE1D95

    LR2D3365

    LRD365

     

    pager

    LE-D09 lan D12

    Double terisolasi, dilindhungi kanggo IP42 utawa IP65

     

    LE-D18 lan D25

    Double terisolasi, dilindhungi kanggo IP42 utawa IP65

     

    LE-D32 ... D25

    Matel, IP 55 kanggo IP 59

    Control 2 pushbuttons dipasang ing tutup pager

    LE-D09 ... D95

    1 ijo Mulai tombol "1", 1 abang Stop / tombol Reset "O"

    sambungan

    LE-D09 ... D95

    Pre-kabel power lan contorl sambungan sirkuit

    Standard kontrol sirkuit voltase

     

    voltase

    24 48 110 220 230 240 380 400 415 440

    50 / 60Hz

    B7 E7 F7 M7 P7 U7 Q7 V7 N7 R7

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!