EV Charging Wallbox factory and suppliers | Simply Buy
We nggawa daya cetha kanggo donya

EV Ngisi daya Wallbox

Short Description:

instalasi ruangan utawa Indoor

•• Wall-dipasang utawa lantai ngadeg *

•• Power Range: •• 220 - 240 V-siji phase - 50/60 Hz kanggo 3,7 lan 7,4 kW

•• Power Range 380 - 415 V telung phase - 50/60 Hz kanggo 11 lan 22,1 kW

karo pilihan derating permanen

•• Soket outlet (T2 / T2S) utawa ditempelake kabel (T2 / T1)

•• kunci kanggo matesi soket akses stopkontak lan / utawa akses watesan nalika ngisi daya

* Pole minangka aksesori


  • Potongan: US $ 5 - 499 / Potongan
  • Sumber Kabisan: 5000 Pcs per Month
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / P, T / T, Paypal
  • Voltase Control: 24V 48V 72V 110V 230V 240V 380V 440V 480V
  • Brand: Nofuel
  • Detail produk

    Tags Product

    •• Popular daya daya: 3.7, 7.4, 11 utawa 22,1 kW

    •• T2 soket outlet (karo utawa tanpa rana) utawa ditempelake kabel

    (Karo T1 utawa konektor T2)

    •• tugas Heavy soket stopkontak karo salaka kontak Nyingkiri overheating dilapisi

    kuat

    •• Highly API kanggo impact mechanical: IK10

    •• Cocog kanggo ruangan: IP54

    Gampang kanggo nggunakake

    •• "Plug lan daya"

    •• One-tutul mandeg / Wiwiti maneh

    •• kabel Kelèt mbalek nganti watara Wallbox ing

    •• 1 utawa 2 stasiun daya ing Pole padha

    fungsi Manajemen energi Selectable

    •• Telat wiwitan saéngga mati-puncak jam daya mung

    •• Temporary watesan saiki (saka 16 A 10 A utawa saka 32 A 16 A)

    nglindhungi kedhaftar bangunan saka blackouts.

    aplikasi

    123123

     

    Wallbox sing dianjurake kanggo omah-omahé, uga lingkungan angel (condominium, car park perusahaan,

    hotel, lan sapiturute), amarga saka desain weatherproof lan sehat lan kuat sing.

    ciri Mekanikal lingkungan

    •• Ingress kode proteksi: IP54

    kode proteksi •• Impact: IK10

    •• suhu operasi: -30 ° C kanggo 50 ° C

    suhu •• Storage: -40 ° C kanggo 80 ° C

    •• dawa kabel Kelèt: 4 m

    •• Manajemen Energy: di tunda daya wiwitan utawa daya saiki

    watesan (16 A 10 A, 32 A 16 A)

    Ngisi daya akses

    •• Akses gratis

    •• Miturut kunci tombol, kanggo selipan stopkontak soket lan ngunci


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    
    Tampilan Online Chat!