EV Charging point factory and suppliers | Simply Buy
We nggawa daya cetha kanggo donya

titik EV daya

Short Description:


  • Potongan: US $ 5 - 499 / Potongan
  • Sumber Kabisan: 5000 Pcs per Month
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / P, T / T, Paypal
  • Voltase Control: 24V 48V 72V 110V 230V 240V 380V 440V 480V
  • Brand: Nofuel
  • Detail produk

    Tags Product

    Ngisi daya tawaran stasiun

    •• cecek karo jaringan sumber daya: 220-240 V / 380-415 V

    •• 7.4 kW utawa 22,1 kW (32 A kanggo 230/400 V) lan settable saka 6 A 32 A

    •• Frequency: 50 Hz utawa 60 Hz

    •• Soket sumber stopkontak Circuit (1 sirkuit saben stopkontak soket):

    -220/240 V 1P + N utawa -380/415 V 3P + N

    •• Control voltase Circuit (stasiun daya): -220/240 V 1P + N

    •• kekuatan Dhuwur Soket outlet (Tipe 2 utawa Tipe 2 karo shutters)

    salaka dilapisi kontak Nyingkiri overheat

    •• Multiple konfigurasi: identifikasi panganggo, siji utawa loro Sockets cedhak,

    lantai-ngadeg utawa tembok-dipasang

    Pilihan

    •• Komunikasi Ethernet karo sistem pengawasan liwat GPRS modem

    aksesoris tawaran

    Kabel ••, Badges RFID, nduwèni kabel, modem, etc.

    spare parts kurban

    •• basa Floor, basa wall, soket outlet, huruf, tutup, etc.

    Teknik lan lingkungan

    •• Painted steel body, anti-karat perawatan

    Protection ••: IP54 (IEC 60529), IK10 (IEC 62262)

    •• suhu operasi: -25 ° C kanggo 40 ° C

    aplikasi 

    123123evcs_flow


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    
    Tampilan Online Chat!