We nggawa daya cetha kanggo donya

Babagan awake dhewe

Prasetya REAL kita tekan Weekend ELECTRICAL & Automation COMPANY.

Nofuel, nggawa daya cetha kanggo donya

fokus utama ing electrical, pneumatic lan automation kontrol sing panggantos energi lenga industri lan komersial ..

Sing spesialisasine ing mangsa sirkuit, kontrol motor, ngalih, panel kontrol, EV daya lan bagéan. We are kebon nyediakake kita pelanggan karo peralatan kualitas unggul lan layanan ing Nilai gedhe.

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us
PEARL_logo-biru
Q20180710154152
Q20180710154209
Q20180710154524
SCA_Logo
8dd0f0d340a5518bb16673d823f97440
13507102_1640838336233919_3650366461267103790_n
14449259_382x97
Fetasa
logo- (1)
logo

Tampilan Online Chat!